Отидете към основна версия

4 318 11

Край на подигравките, новият Mustang пристига с 4х4

  • ford-
  • mustang-
  • детройт

Новото поколение ще дебютира по време на изложението в Детройт

Ford потвърди слуховете, че новият Mustang ще дебютира през месец септември и сподели точната дата на която това ще се случи. Най-новото поколение на американската икона ще бъде показано по време на автомобилното изложение в Детройт, което започва на 14 септември. Новината бе съобщена лично от изпълнителният директор на компанията чрез профила му в Twitter.

Потвърждение имаше и за това, че колата ще се предлага с механична трансмисия с шест предавки, като в края на поста дори откриваме хаштаг #savethemanuals. На по-ранен етап от Ford разкриха, че в гамата ще бъде вместен класически осмак, вероятно с обем от 5.0 литра. Слуховете твърдят, че EcoBoost моторите от предишното поколение ще бъдат запазени, което означава, че вероятно ще видим и 2.3-литров двигател.

Освен тях, най-новото попълнение ще бъде хибриден тракт, който за първи път ще предлага задвижване на четирите колела, гласят последните данни на приближени до Ford. Ако това се потвърди, то в предната част ще открием електромотор, който вероятно ще работи заедно с бензиновия осмак. Ако това се потвърди, голяма част от подигравките отправени към Mustang за леката му задница и лесното му „пързаляне“ ще спрат.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.

Свързани новини