Отидете към основна версия

4 003 8

Toyota все пак ще признае гаранцията на мъжа, който „дрифти“ със своята GR86

  • toyota-
  • gr86-
  • дрифт-
  • гаранция

От компанията са се свързали с него

Преди няколко дни ви разказахме историята на Блейк Алварадо, който използва социалните мрежи, за да сподели преживяванията си с Toyota и отказа за гаранционна смяна на двигател на неговата GR86. Местно представителство на марката отказа да подмени двигателя поради това, че служител на компанията е открил снимка в социалните мрежи на която се вижда как Алварадо „дрифти“ със своя автомобил.

След като историята доби популярност и бе отразена в световни медии, Toyota са се свързали с Алварадо и са потвърдили, че гаранцията на колата му ще бъде спазена и от компанията ще се погрижат за подмяната на мотора. От Toyota казват, че шофирането на спортни събития предоставени от компанията като бонус към покупката на GR86 не нарушава гаранцията.

Във Великобритания например, Toyota посочва, че собствениците на GR модели не нарушават гаранционните условия, ако използват колите си по време на събития за шофиране със спортна насоченост. Все пак всеки случай се разглежда индивидуално от марката и ако собствениците срещнат затруднения или проблеми с гаранцията могат да се свържат директно с компанията.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.

Свързани новини