Last news in Fakti

5 Август, 2022 11:11 3 998 8

Toyota все пак ще признае гаранцията на мъжа, който „дрифти“ със своята GR86

  • toyota-
  • gr86-
  • дрифт-
  • гаранция

От компанията са се свързали с него

Toyota все пак ще признае гаранцията на мъжа, който „дрифти“ със своята GR86 - 1

Преди няколко дни ви разказахме историята на Блейк Алварадо, който използва социалните мрежи, за да сподели преживяванията си с Toyota и отказа за гаранционна смяна на двигател на неговата GR86. Местно представителство на марката отказа да подмени двигателя поради това, че служител на компанията е открил снимка в социалните мрежи на която се вижда как Алварадо „дрифти“ със своя автомобил.

След като историята доби популярност и бе отразена в световни медии, Toyota са се свързали с Алварадо и са потвърдили, че гаранцията на колата му ще бъде спазена и от компанията ще се погрижат за подмяната на мотора. От Toyota казват, че шофирането на спортни събития предоставени от компанията като бонус към покупката на GR86 не нарушава гаранцията.

Във Великобритания например, Toyota посочва, че собствениците на GR модели не нарушават гаранционните условия, ако използват колите си по време на събития за шофиране със спортна насоченост. Все пак всеки случай се разглежда индивидуално от марката и ако собствениците срещнат затруднения или проблеми с гаранцията могат да се свържат директно с компанията.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шампиона

    23 2 Отговор
    Доста лоша реклама би било, ако бяха отказали..Как ще я кара си е негова работа, човека я е платил..Ако искат да поставят и условие да не преминава над 4000 оборота, за да важи гаранцията..
  • 2 хммм

    14 8 Отговор
    Какво общо има повредата в двигателя с дрифтенето?

    Коментиран от #3

  • 3 Иво

    20 2 Отговор

    До коментар #2 от "хммм":

    Каквото и карането оф-роуд с повредите по окачването
  • 4 оня с коня

    12 11 Отговор
    Категоричното ми мнение е че каквото е Стриченето за кучето,такова е и Дрифтенето за колата,т.е. поставяне в НЕНУЖНО ЕКСРЕМНИ Условия.Естествено Собственикът може да прави с колата си каквото иска,но НЕ и да иска Гаранционно обслужване,тъй като Действията му НАДХВЪРЛЯТ ДРАМАТИЧНО презумпцията за "ГРИЖА НА ДОБЪР СТОПАНИН" към МПС-то.така че ако заемах длъжността "Юрист" в Компанията,точно тия щяха да са и Аргументите ми пред Купувача.Ако обаче Аз бях Купувача...ще ги съдя ДО ДУПКА!

    Коментиран от #6

  • 5 Преди години

    29 7 Отговор
    имах Мерцедес CLK200kompressor и веднъж когато отидох да го взема от сервиз за смяна на маслото видях как един от монтьор дрифтира пред халето.Вдигнах му скандал а той с цялата си наглост ми обясни,че тази кола била направена да се кара така.Причаках го в края на деня и избих част от предните му зъби но му казах да не се притеснява защото съм виждал и други хора да живеят така.
  • 6 Нарухито

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "оня с коня":

    Този модел е буквално направен и се рекламира с това, следователно от Тойота би трябвало да очакват собствениците на този модел да правят това за което е предназначен самият модел.
  • 7 Джи

    0 1 Отговор
    Така става като слагат двигатели от Бавария!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.