Отидете към основна версия

4 423 13

VW Golf R със смачкан покрив, забелязан в трафика, сякаш нищо не се е случило

  • volkswagen-
  • golf r-
  • инцидент

Когато мислите, че сте видели всичко, тази снимка идва, за да ни напомни, че животът все още може да ни изненадва от време на време. Може да се каже, че този Golf R от предишното поколение е имал и по-добри дни, тъй като сега, най-малко видимостта назад е до голяма степен възпрепятствана от смачкания покрив.

Любопитни сме да разберем какво се е случило с хотхеча, тъй като долната страна на автомобила изглежда непокътната. Каквото и да се е объркало, колата изглежда в добро механично състояние. Е, с изключение на тавана.

С изключение на огънатите колони и смачкания покрив, компактната кола изглежда недокосната, въпреки че не можем да видим дали е претърпяла някаква повреда отпред. Колата е забелязана по улиците на Барселона в Испания. Може да се каже, че който и да е бил зад волана на това VW, вероятно се надява, че няма да попадне на полицейски патрул.

Въпреки че всички можем да се съгласим, че би било хубаво да има ново Scirocco купе в портфолиото на VW, това не е начинът да се направи. Връщането на колата във форма ще струва доста пари, тъй като предполагаме, че някои от въздушните възглавници са се отворили, когато покривът се е превърнал в голямо парче метално оригами.

Да се ​​​​надяваме, че този Golf R ще бъде спасен, въпреки че с основание можем да се тревожим за структурната твърдост на каросерията след инцидента. От вероятните сценарии, за които можем да се сетим, най-вероятно дърво е паднало върху покрива на колата.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.

Свързани новини