Отидете към основна версия

39 954 14

Колекцията от луксозни автомобили на Циганския крал

  • тайсън фюри-
  • автомобили

Тайсън Фюри има впечатляващ автопарк от луксозни и суперавтомобили

Що се отнася до колекциите от коли, малцина могат да съперничат на шампиона по бокс в тежка категория Тайсън Фюри. Самопровъзгласилият се за „Цигански крал“ боксьор в тежка категория разполага с впечатляващ автопарк от луксозни коли и суперавтомобили, струващи над милиони. Колекцията на Фюри включва редица марки от висок клас като Rolls-Royce , Bentley, Ferrari , Lamborghini и Mercedes-Benz .

Последното му попълнение е персонализирано SUV Rolls-Royce Cullinan, за което се твърди, че струва над £400 000. Въпреки това, Фюри също е виждан да обикаля из родния си град Моркам в Mini Cooper и Volkswagen Passat, което е неговия начин да останеш смирен.

Кой е Тайсън Фюри?
Тайсън Фюри е британски професионален боксьор. Той е двукратен световен шампион в тежка категория, като спечели титлите на WBA (Super), IBF, WBO и lineal през 2015 г., когато победи дългогодишния шампион Владимир Кличко, и през април 2022 г., когато запази титлата на WBC.

Към днешна дата Фюри е класиран като най-добрият активен състезател в тежка категория в света. Признанието получава от Dazn, от Транснационалния борд за боксова класация (TBRB), както и от BoxRec. Фюри е роден и израснал в Манчестър, Англия. Неговият прадядо по бащина линия е от Туам, който е част от графство Голуей в Ирландия.

Колекцията от автомобили на Тайсън
Тайсън Фюри започна колекцията си от автомобили с Bentley Continental GT, което купува за себе си, след като спечели първата си световна титла през 2015 г. Оттогава той добавя редица други луксозни автомобили, включително Rolls-Royce Cullinan, Lamborghini Aventador S и Mercedes-AMG G 63.

Фюри говори за това как се наслаждава на по-фините неща в живота и как обича да се поглези с луксозни предмети, като колите си, като награда за цялата му упорита работа на боксовия ринг. Той също така казва, че се радва на статуса и вниманието, които идват с шофирането в автомобили от висок клас.

Докато колекцията от автомобили на Фюри със сигурност е впечатляваща, заслужава да се отбележи също, че той е много отговорен, когато става въпрос за финансиране на автомобили. Той твърди, че купува само коли, които може да си позволи, и че винаги се грижи да ги изплати възможно най-бързо. Това е умен подход, особено за някой, който е толкова известен като Фюри.

Следвайки този съвет, Фюри успява да натрупа впечатляваща колекция от автомобили, без да се излага на реална финансова опасност. И което е по-важно, той успява да се наслади на луксозните си коли, без да се тревожи за сметката, която може да дойде с тях. Ето няколко от колите в колекцията на Фюри, които правят най-голямо впечатление.

Ferrari GTC4Lusso


Rolls-Royce Phantom


Rolls-Royce Cullinan


Classic Mini Cooper


Ferrari Portofino

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 41 гласа.

Свързани новини