Last news in Fakti

8 Декември, 2022 11:45 39 745 14

Колекцията от луксозни автомобили на Циганския крал

  • тайсън фюри-
  • автомобили

Тайсън Фюри има впечатляващ автопарк от луксозни и суперавтомобили

Колекцията от луксозни автомобили на Циганския крал - 1

Що се отнася до колекциите от коли, малцина могат да съперничат на шампиона по бокс в тежка категория Тайсън Фюри. Самопровъзгласилият се за „Цигански крал“ боксьор в тежка категория разполага с впечатляващ автопарк от луксозни коли и суперавтомобили, струващи над милиони. Колекцията на Фюри включва редица марки от висок клас като Rolls-Royce , Bentley, Ferrari , Lamborghini и Mercedes-Benz .

Последното му попълнение е персонализирано SUV Rolls-Royce Cullinan, за което се твърди, че струва над £400 000. Въпреки това, Фюри също е виждан да обикаля из родния си град Моркам в Mini Cooper и Volkswagen Passat, което е неговия начин да останеш смирен.

Кой е Тайсън Фюри?
Тайсън Фюри е британски професионален боксьор. Той е двукратен световен шампион в тежка категория, като спечели титлите на WBA (Super), IBF, WBO и lineal през 2015 г., когато победи дългогодишния шампион Владимир Кличко, и през април 2022 г., когато запази титлата на WBC.

Към днешна дата Фюри е класиран като най-добрият активен състезател в тежка категория в света. Признанието получава от Dazn, от Транснационалния борд за боксова класация (TBRB), както и от BoxRec. Фюри е роден и израснал в Манчестър, Англия. Неговият прадядо по бащина линия е от Туам, който е част от графство Голуей в Ирландия.

Колекцията от автомобили на Тайсън
Тайсън Фюри започна колекцията си от автомобили с Bentley Continental GT, което купува за себе си, след като спечели първата си световна титла през 2015 г. Оттогава той добавя редица други луксозни автомобили, включително Rolls-Royce Cullinan, Lamborghini Aventador S и Mercedes-AMG G 63.

Фюри говори за това как се наслаждава на по-фините неща в живота и как обича да се поглези с луксозни предмети, като колите си, като награда за цялата му упорита работа на боксовия ринг. Той също така казва, че се радва на статуса и вниманието, които идват с шофирането в автомобили от висок клас.

Докато колекцията от автомобили на Фюри със сигурност е впечатляваща, заслужава да се отбележи също, че той е много отговорен, когато става въпрос за финансиране на автомобили. Той твърди, че купува само коли, които може да си позволи, и че винаги се грижи да ги изплати възможно най-бързо. Това е умен подход, особено за някой, който е толкова известен като Фюри.

Следвайки този съвет, Фюри успява да натрупа впечатляваща колекция от автомобили, без да се излага на реална финансова опасност. И което е по-важно, той успява да се наслади на луксозните си коли, без да се тревожи за сметката, която може да дойде с тях. Ето няколко от колите в колекцията на Фюри, които правят най-голямо впечатление.

Ferrari GTC4Lusso


Rolls-Royce Phantom


Rolls-Royce Cullinan


Classic Mini Cooper


Ferrari Portofino

Колекцията от луксозни автомобили на Циганския крал


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин

    58 0 Отговор
    Еми изкарал си е пари и си угажда, няма лошо в това
  • 2 гост

    38 3 Отговор
    Преди време нямаше ли статия колко бил скромен и си карал 20+ годишен Опел?
  • 3 байгън

    13 4 Отговор
    да плаща данъци ман------а
  • 4 Празни хора...

    33 14 Отговор
    Някой ден, като го удари перкинсонът, тия фалшиви ценности няма да му трябват...щото функцията на мозъка не е да се бъхта до безпаметност. Има хора родени с мозъчни недъзи, или с травми от злополуки дето е трудно да им съчувстваш дори, мечтаещи за мъничко здраве...а други дето не оценяват безценното което имат и го продават за глупости и слава. Боксът не е спорт!!! Това е истината, съжалявам...
  • 5 ИЯО

    19 13 Отговор
    Хубава работа, ама циганска.
  • 6 ромскуту

    8 16 Отговор
    ни мой да нема и магарцедес с жълта каруца ! нали е ромски крал.
  • 7 ....

    4 6 Отговор
    Нищо против преуспяващи хора, без значение кой си. И нашият Азис, Софка и много други са класа. Но има както и при българи и роми не им се работи, а чакат и просят, дай това, вие сте богати. Както от българин до българин има разлика, така е и с тях. Не сме длъжни българите да ги поддържат. Не искат да работят, избират работа и така нататък, но за всичко имат вина българските политици. При бай тошо живееха всички добре, ходеха на училище, а сега има много бедни в БГ и много богати. Дори ги съжалявам добрите роми. Цепят дърва и им дават малко пари. Оплакват се. От тях има много хубав народ, но нека да си плащат, ако не дпс да им плащат, а не измъчените стари хора, те се подиграват на българите, по горния случай, иди пред входа и проси 2 лева, аз не работя и нямам пари да плащам на майстори, вие имате, ще плащате, аз не съм викнала майстор, ти го викна, а той турчин и се защитават. Кой в скучая е прецакан. Има от ромите лоши и им казват дели, както и при българите, а може би това е целта, да умират възрастните

    Коментиран от #12

  • 8 Ъ голям

    4 5 Отговор
    А ще ни покажете ли и колекциите на нашия Вожд от Банкя ? От пури , манекенки , вкапани дузпи и Пълни чекмеджета. Ще е едно интересно четиво. Една коварна Мага Хари вече пусна едим материал и пожъна голям успех- Апитайте и вие , нали сте силни ,ЖУРНАЛЯГИ , търсещи истина и сензация ! Давайте !
  • 9 Рашо

    13 1 Отговор
    Доста бой е хапнал за да ги има. Но при нас много имат такива автомобили, без бой и без да правят нищо. Просто стават депутати.
  • 10 той САМ СЕ Е НАРЕКЪЛ ЦИГАНСКИ КРАЛ

    6 3 Отговор
    КАКВО ПО ЛОШО ?
  • 11 той САМ СЕ Е НАРЕКЪЛ ЦИГАНСКИ КРАЛ

    4 3 Отговор
    КАКВО ПО ЛОШО ?
  • 12 бай онзи

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "....":

    имаш минус от мен за "класа"-та... бездарни грачещи създания бутани напред маркетингово нямат такова нещо като "класа"
  • 13 Чудо голямо !

    6 0 Отговор
    Нашия Пульо има повече.Нищо,че го бият като тупан на сватба.
  • 14 Никси

    1 0 Отговор
    еее , Роналдо има повече коли от теб , към 25 са даже сега може и още да си е купил нищо че Португалците отпаднаха , бълха го ухапала него , той си печели от клубните отбори дето играе , има и няколко имения , от труд му е !!!.