Отидете към основна версия

3 062 14

Обновената G-Klasse крие минимални промени под тежък камуфлаж

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • g63-
  • amg

Фейслифтът на всъдехода ще дебютира през следващата година

Настоящото поколение на G-Klasse е на пазара от 2018 година и макар моделът да не е претърпял сериозни промени в дизайна си от представянето си преди 40 години, германците все пак ще представят фейслифт, който да модернизира популярния у нас всъдеход. Фотографи на AutoExpress успяха да уловят едно от тестовите „мулета“, което е съществено покрито с камуфлаж.

Колата, която виждаме на снимките е в топ модификацията G63 AMG, което лесно се разпознава по решетката с вертикални отвори, подаващият се отстрани ауспух, както и разбира се по-агресивният пакет, включващ брони, калници и раздувки на калниците. За съжаление, по-голямата част от колата е покрита с камуфлаж, макар той да не може да скрие липсата на новости.

Евентуалните промени, които можем да видим в обновения модел включват промяната във формите на броните и минимални промени в предната решетка. Цялостния „кубичен“ дизайн ще бъде запазен, а новостите вероятно ще бъдат сведени до добавянето на нови цветове и нов дизайн за джантите. В интериора вероятно също ще видим новости, като например последното поколение MBUX система. Не е изключено да видим и нови двигатели, както и променени нива на оборудване, които да засегнат модела от началото на 2023 година.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.

Свързани новини