Отидете към основна версия

3 512 8

Hyundai пуска в серия ултраскъп кабриолет

  • hyundai-
  • genesis-
  • кабриолет

Genesis X Convertible ще получи версия за пътя

Луксозното подразделение на Hyundai – Genesis, което вече се отдели като самостоятелна марка ще пусне в серийно производство ултраскъп кабриолет, чийто концепт видяхме през изминалата година. Кабриото X бе представено като прототип на изложението в Лос Анджелис и според информация на Automotive News, съвсем скоро ще бъде представено и в серийна форма.

В съобщението се казва, че един от висшестоящите служители на Genesis е заявил новината пред собственици на дилърства на Genesis по време на ежегодна среща. От компанията все още не са потвърдили новината официално и отказват коментар, но вероятно скоро ще разберем повече информация относно плановете на корейската компания.

Въпреки, че ще видим модела в серийно производство, то крайният продукт вероятно ще бъде в ограничено количество с цена от порядъка на 200 до 300 хиляди евро. Все още не е ясно на какво задвижване ще разчита серийната версия, като е силно вероятно това да е изцяло електрически тракт или хибриден такъв с голям бензинов двигател.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.

Свързани новини