Last news in Fakti

28 Януари, 2023 13:02 3 482 8

Hyundai пуска в серия ултраскъп кабриолет

  • hyundai-
  • genesis-
  • кабриолет

Genesis X Convertible ще получи версия за пътя

Hyundai пуска в серия ултраскъп кабриолет - 1

Луксозното подразделение на Hyundai – Genesis, което вече се отдели като самостоятелна марка ще пусне в серийно производство ултраскъп кабриолет, чийто концепт видяхме през изминалата година. Кабриото X бе представено като прототип на изложението в Лос Анджелис и според информация на Automotive News, съвсем скоро ще бъде представено и в серийна форма.

В съобщението се казва, че един от висшестоящите служители на Genesis е заявил новината пред собственици на дилърства на Genesis по време на ежегодна среща. От компанията все още не са потвърдили новината официално и отказват коментар, но вероятно скоро ще разберем повече информация относно плановете на корейската компания.

Въпреки, че ще видим модела в серийно производство, то крайният продукт вероятно ще бъде в ограничено количество с цена от порядъка на 200 до 300 хиляди евро. Все още не е ясно на какво задвижване ще разчита серийната версия, като е силно вероятно това да е изцяло електрически тракт или хибриден такъв с голям бензинов двигател.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Западните компании

    22 3 Отговор
    Ще догонват Изтока ! Няма как! Времената се променят ! Само Ферари си остава Ферари;

    Коментиран от #3

  • 2 ПИЙНИФАФИНА

    13 3 Отговор
    ТЕЗ ЛЕНТИ ПОД ВРАТАТА ЛИ МИНАВАТ -КРАСОТА
  • 3 Иначе колата е

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Западните компании":

    забележителна
  • 4 ПИЙНИФАФИНА

    11 2 Отговор
    ПОНЕ НОМЕРА ЩЕ СЕДИ ДОБРЕ
    В БЕРМУДСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК
  • 5 Васик Атанасова

    10 23 Отговор
    200 000 или 300 000 евро за корейски боклук на ток я си помислите зя тези пари каква кола
    Можете да си купите
    Сошли с ума корейците !!!!
  • 6 Дойчен Кочен

    4 7 Отговор
    300 000 евро за корейски варел? Че то по-добре немски кошник...
  • 7 ТИГЪР

    7 1 Отговор
    ШЕДЬОВЪР

    (Шедьовър е уникално, непреходно и изключително произведение на изкуството, в което са вложени оригинална мисъл, талант и творчество.)
  • 8 im-ДртiйУАЙТBoY!

    2 1 Отговор
    ...бира се, ако я пуснат в масово пр-во, то това ще е най-красивият и ореолен впечатляващ до дъното на душата флагман като електр.кабриолет на GENESiS грабващ от раз окото на всеки ценител и естет. Що се отнася до цитираната ЦЕНА, то просто нема н/н да е над 200 хил. ЩД, а по-скоро /заради прилаганият умишлено от този премиум-бранд дъмпинг!/ се очаква да бъде ситуирана маХ. 120-135 хил.долара, въпреки че и посочените 200 хил. си заслужават до последния цент придобиването МУ. Очаква се новият концепт да бъде пряк конкурент на Бентли Континентъл, респ. на някои от водещите модели на АУДИ, МБ и БМВ, както и на Астон Мартин. Великолепна машина, която с право има своето място под Слънцето в своята си ниша.