Отидете към основна версия

2 665 8

Нова визия за най-малкия Hyundai

  • hyundai-
  • i10-
  • европа-
  • kia-
  • picanto

i10 получи фейслифт след дебюта си през 2019 година

Докато все повече автомобилни производители се отказва от най-малките си автомобили, Hyundai не смята да предприема такива мерки или поне така изглежда към момента. Доказателство за това е обновеният i10, който дебютира по-рано днес, за да внесе свежи промени във визията на последното поколение, което дебютира през 2019 година

Промените, които може да откриете при фейслифта са главно в предната част, където нова решетка с вградени дневни светлини ни подсказва за обновената визия. При стандартния модел те са с форма на шестоъгълници, докато при модификацията N-Line тази роля се заема от три вертикални наклонени черти. Отворите под основната решетка също са нови, заедно с добавянето на два специални цвята, синьо и сиво с имената Lumen Grey и Meta Blue. Задницата също се възползва от нови светлини с модернизирани графики.

В интериора промените се свеждат до синьо амбиентно осветление, специални седалки с червени акценти при N-Line или пък лилави седалки за стандартния модел. Пред водача вече има 4.2-инчов дигитален дисплей при всички нива на оборудване, а в средата откриваме 8-инчов екран. Компанията не споменава нищо за промени по двигателите, което ни кара да подозираме, че те остават същите като преди.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.

Свързани новини