27 Февруари, 2023 16:07 2 664 8

Нова визия за най-малкия Hyundai

  • hyundai-
  • i10-
  • европа-
  • kia-
  • picanto

i10 получи фейслифт след дебюта си през 2019 година

Нова визия за най-малкия Hyundai - 1

Докато все повече автомобилни производители се отказва от най-малките си автомобили, Hyundai не смята да предприема такива мерки или поне така изглежда към момента. Доказателство за това е обновеният i10, който дебютира по-рано днес, за да внесе свежи промени във визията на последното поколение, което дебютира през 2019 година

Нова визия за най-малкия Hyundai

Промените, които може да откриете при фейслифта са главно в предната част, където нова решетка с вградени дневни светлини ни подсказва за обновената визия. При стандартния модел те са с форма на шестоъгълници, докато при модификацията N-Line тази роля се заема от три вертикални наклонени черти. Отворите под основната решетка също са нови, заедно с добавянето на два специални цвята, синьо и сиво с имената Lumen Grey и Meta Blue. Задницата също се възползва от нови светлини с модернизирани графики.

Нова визия за най-малкия Hyundai

В интериора промените се свеждат до синьо амбиентно осветление, специални седалки с червени акценти при N-Line или пък лилави седалки за стандартния модел. Пред водача вече има 4.2-инчов дигитален дисплей при всички нива на оборудване, а в средата откриваме 8-инчов екран. Компанията не споменава нищо за промени по двигателите, което ни кара да подозираме, че те остават същите като преди.

Нова визия за най-малкия Hyundai


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гей ЕС

    5 4 Отговор
    КИА та е по добра!

    Коментиран от #7

  • 2 стария моряк

    5 7 Отговор
    И – 10 и И – 20 , са чанйски мелези. Правят ги в Индия , град Чанай!

    Коментиран от #5

  • 3 Край

    9 4 Отговор
    Света може да понесе стотици милиони малки автомобили, но не стотици милиони 3тонни джипове. Ако се въведе ограничение в теглото на автомобилите много повече хора по света ще бъдат мобилни, ще се замърсява по-малко и жертвите по пътищата ще са в пъти по-малко. С малката кола 120 км/час ти се струват много, а с тритонния джип и 220 км./час са нищо.
  • 4 Гост

    7 2 Отговор
    Хич не е зле! Браво!
  • 5 Турбо

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "стария моряк":

    Хюндай и10 за Европа се прави в Измит Турция.

    Коментиран от #6

  • 6 До Турбо

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Турбо":

    Това че се прави в Турция не означава че сглобката е некачествена.
  • 7 Грешиш

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гей ЕС":

    КИА е дъщерна марка на Хюндай и общо взето са на едно ниво. Новият КИА Спортидж обаче като външен дизайн е по-добър от новия Хюндай Тусон.

    Коментиран от #8

  • 8 Психo от Курило

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Грешиш":

    Въпрос на вкус.