Отидете към основна версия

4 242 11

Новият GLS "изтече" в конфигуратора на Mercedes

  • mercedes-
  • gls-
  • amg-
  • gle

Кросоувърът получава ново „лице“

Mercedes наскоро обнови своят най-популярен кросоувър GLE и неговия стилен брат GLE Coupe, а сега изглежда германците са готови и с новата визия на по-големия GLS. Това стана ясно след като снимка на новия кросоувър случайно бе публикувана в конфигуратора на марката в Германия, макар и в доста „орязан“ вид.

Снимката е на най-базовия модел с дизелов двигател, съдейки по цената, която се вижда над колата, но дори и така можем да отличим някои промени в предната част на колата. Бронята е с различен дизайн с по-малки отвори от двете страни, като вероятно това ще бъде стандартния пакет с по-агресивна визия за AMG изпълненията. Решетката също е с променена форма, а фаровете също са получили по-различна вътрешна част.

Съдейки по това, че това няма да е представяне на изцяло ново поколение, можем да предположим, че задницата също ще получи подобни промени изразяващи се в нови графики на светлините и промени в бронята и дифузьора. Интериорът едва ли ще бъде много по различен от този при настоящия модел, макар да очакваме от Mercedes да предложат минимални промени.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.

Свързани новини