Отидете към основна версия

5 063 12

Volkswagen показа компактен седан за 13 хиляди евро

  • vw-
  • volkswagen-
  • saic-
  • lavida xr

Lavida XR ще се продава само в Китай

Volkswagen-SAIC добави още един автомобил към разширяващото се портфолио на марката в Китай, като представи компактен седан с името Lavida XR. Моделът на практика вече ни е познат под формата на Virus в Индия и Бразилия, като тук той е получил минимални промени.

Разликите са основно в бронята, която е с друга текстура, която можем да открием и по предната решетка. Налични са четири цвята – Тюркоаз, синьо, червено, бяло и черно. Стандартно колата пристига с LED светлини, затъмнени стопове и 16-цолови джанти. Опционално може да бъде поръчан и панорамен покрив.

Интериорът също е познат, като той е почти идентичен с този при Polo с 8-инчов дигитален километраж пред водача и 8-инчов екран в средата на таблото. В интериора има няколко вариации за цветове и материали, а багажникът може да се похвали с обем от 498 литра.

Дължината на колата е 4.56 метра, междуосието е 2.65 метра, а под капка може да бъде открит 1.5-литров бензинов двигател със 110 конски сили и максимален въртящ момент от 141 нютон метра. Задвижването е единствено предно, а трансмисията е автоматична с шест предавки. Продажбите на Lavida XR вече започнаха в Китай с цени еквивалентни на 13 хиляди евро.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.

Свързани новини