Отидете към основна версия

4 939 4

Toyota показа новия CH-R за първи път

  • toyota-
  • ch-r-
  • кросоувър

Колата ще дебютира на 26 юни

Преди около две седмици фотошпиони заснеха новото поколение на Toyota CH-R в напълно сериен вид, но покрито със солидна доза камуфлаж, който да прикрие новостите, които ще видим при кросоувъра. Сега от Toyota избраха да разкрият част от тях като показаха задната част на CH-R, заедно с потвърждение за премиерната дата. Компактният купе кросоувър ще дебютира на 26 юни или точно след две седмици.

Седем години след дебюта на първото поколение, Toyota ще покаже втората модификация на CH-R, която ще заприлича все повече на bZ4X и вероятно ще следва подобен дизайн. Според предварителни данни, SUV-то ще използва модифицирана версия на TNHA-C архитектурата, която се използва още при Corolla, Corolla Cross и Lexus LX.

Новата Toyota ще се произвежда във фабриката на компанията в Турция и няма да се предлага в Северна Америка. През изминалата година Toyota обяви официално, че се отказва от модела в Северна Америка, но това няма да засегне другите пазари, където CH-R се справя повече от добре в битката на малките кросоувъри.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.

Свързани новини