Last news in Fakti

12 Юни, 2023 14:04 4 935 4

Toyota показа новия CH-R за първи път

  • toyota-
  • ch-r-
  • кросоувър

Колата ще дебютира на 26 юни

Toyota показа новия CH-R за първи път - 1

Преди около две седмици фотошпиони заснеха новото поколение на Toyota CH-R в напълно сериен вид, но покрито със солидна доза камуфлаж, който да прикрие новостите, които ще видим при кросоувъра. Сега от Toyota избраха да разкрият част от тях като показаха задната част на CH-R, заедно с потвърждение за премиерната дата. Компактният купе кросоувър ще дебютира на 26 юни или точно след две седмици.

Седем години след дебюта на първото поколение, Toyota ще покаже втората модификация на CH-R, която ще заприлича все повече на bZ4X и вероятно ще следва подобен дизайн. Според предварителни данни, SUV-то ще използва модифицирана версия на TNHA-C архитектурата, която се използва още при Corolla, Corolla Cross и Lexus LX.

Новата Toyota ще се произвежда във фабриката на компанията в Турция и няма да се предлага в Северна Америка. През изминалата година Toyota обяви официално, че се отказва от модела в Северна Америка, но това няма да засегне другите пазари, където CH-R се справя повече от добре в битката на малките кросоувъри.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лада

    4 20 Отговор
    Има ли някой да ги купува, вижте мобиле, който купил продава веднага!
  • 2 Най-сетне

    10 3 Отговор
    Чакам я с нетърпение. Връщам старата( на 3.5 г ) hybrid ,вземам новата.
  • 3 Тоз

    13 4 Отговор
    Скоро карах стария модел на тест с 10 процента намаление, поради идването на новия. Отлични впечатления от 1.8 хибрид, а беше с по-ниската мощност 125кс, а не последните са 140. Вози много добре, тиха, качествени материали вътре. Купуват ги много и има защо.
  • 4 Възхитен

    2 1 Отговор
    Дано новата надмине предишната, която е отлична кола!