Отидете към основна версия

5 436 6

Фенове направиха, Audi-то, което германците така и не представиха (ВИДЕО)

  • audi-
  • rs6-
  • rs7-
  • rs6 sedan

RS6 Sedan е мечта на хиляди по света

Настоящото поколение Audi RS6 е на пазара от 2019-та и подобно на своя предшественик, предлага наточения модел единствено като комби. За разлика от преките конкуренти, E63 и M5, които се предлагат като седан, Audi предлага RS6 единствено като комби в изпълнение Avant, макар и хиляди фенове по света да искат да видят модела като седан.

Сега исканията на тези хора се изпълняват, но не от Audi, а от американската компания Ado X Performance, която представи своето RS6 Sedan. Колата започва оригинално живота си като A6 Sedan с 3.0-литров бензинов двигател, но от компанията правят всичко нужно, за да заслужи означението RS6, както по отношение на визията, така и по отношение на мощността.

Така под капака вече работи 4.0-литровия мотор, който задвижва RS6, но е получил доста промени и генерира 854 конски сили, вместо стандартните 621. Заедно със задвижването са подменени още окачването и спирачките, а екстериорът е получил бодикит с оригинални части от Audi, който е преправен, за да пасне на седана. Цялата кола е боядисана в Cristal Blue цвят по поръчка, а в интериора са добавени нови седалки и карбонови елементи, идентични с тези на RS6.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 24 гласа.

Свързани новини