Отидете към основна версия

3 267 14

Разкриха част от новото Peugeot 3008

  • peugeot-
  • 3008-
  • 408

Снимки на бронята на колата бяха разпространени в интернет

Peugeot се подготвя за дебюта на новото Peugeot 3008, което има тежката задача да се бори в един от най-популярните класове. Компанията усилено се опитва да запази дизайна на 3008 в тайна и макар вече да видяхме прототипи на кросоувъра, то те бяха покрити изцяло в камуфлаж, криейки най-важните промени по купето.

Въпреки всички тези усилия, сега бе разкрит част от дизайна на колата, благодарение на снимка публикувана във френското издание largus. Кадърът е един на брой и показва предна броня за която колегите ни твърдят, че е от най-новия кросоувър на Peugeot. Съдейки по снимката, то можем да видим ,че новият модел донякъде ще следва дизайна на 408, но ще ни покаже променена решетка, както и нови странични отвори за въздух.

По отворите в решетката можем да съдим, че това е някоя от версиите с ДВГ, но също така знаем, че при премиерата на кросоувъра ще видим още плъг-ин хибридната версия, както и изцяло електрически модел. Вероятно дизайна при него ще е подобен, но ще бъде заложено на плътна решетка, без отвори за охлаждане.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини

  • Ето как ще изглежда новото Peugeot 3008

    Дебютът на новия кросоувър на Peugeot наближава, а компанията преди няколко седмици разпространи тийзъри на модела , които ни позволяват да разгледаме ...
    03.08.2023
    5 877
    11