Отидете към основна версия

31 926 45

Без корозия и със здраво окачване: Най-добрият китайски кросоувър на старо (Вижте и на какви цени се продава у нас)

  • китайски кросоувър-
  • автомобилът на старо

При условия на все по-навлизаща в Европа китайска автомобилна техника, потърсихме информация за това, кой е най-добрият китайски кросоувър на старо. Мнението е на експертите от Driving, които анализират почти всички опции, предлагащи се на Стария континент.

Според тях Haval H6, който се предлага и у нас е най-оптималният вариант за китайски кросоувър на старо. Като плюсове се изтъкват добрата антикорозионна защита, здравото окачване и системата за задвижване на всички колела (има и версии и само с предно предаване), просвет от 180 мм, както и огромен багажник.

Има нюанси в двигателите (бензиновият, често има проблеми с прекомерен разход на масло, а дизелът се страхува от нискокачествена нафта), но според експертите можете да си затворите очите за тези проблеми, предвид цената, на която се предлагат тези коли на вторичния пазар. Най-добре е ако намерите екземпляр с пробег от 30 до 60 хиляди км

От двата варианта на предаване хидравличният автоматик е за предпочитане. Агрегатът на Hyundai като цяло е по-надежден от базовата ръчна скоростна кутия. Haval H6 е чистокръвен "китаец", всички автомобили от първото поколение (2014-2020) дойдоха в България от Китай. А какви са цените им у нас, можете да проверите ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 41 гласа.

Свързани новини