Отидете към основна версия

7 991 22

Новата Mazda CX-5 е с "намален апетит"

  • mazda-
  • cx-5

Въпреки наличието на по-модерния модел CX-50 в моделната си гама, Mazda не бърза да се сбогува с популярния CX-5 и пусна втория рестайлинг на този модел. Основната актуализация на CX-5 интегрирането на i-Stop система.

Тази система на практика е осъвременен вариант на старт-стоп и намалява разхода на гориво в града от 9.8 до 9.05 литра на 100 километра, като тези данни се отнасят до версията, оборудвана с 2.5-литров двигател.

Mazda CX-5 получи и дългоочакваната медийна система, която най-накрая започна да поддържа безжични интерфейси Apple Car Play и Android Auto. И нова цветова гама на каросерията.

Версиятя с най-ниско ниво на обарудване вече няма да се продава. Сега линията Mazda с малко по-скъп, но и доста по-богато оборудван вариант, включващ отопляеми предни седалки и акустика с 6 високоговорителя.

Общо гамата на Mazda CX-5 2024 включва осем нива на оборудване, а най-високата версия се нарича CX-5 2.5 Turbo Signature и струва 40 600 долара. Тази кола ще бъде налична за закупуване първо в САЩ.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 17 гласа.

Свързани новини