Отидете към основна версия

3 992 8

Водещият на Top Gear продава специално BMW

  • крис харис-
  • bmw-
  • m5 cs-
  • m5-
  • продажба

Седанът е изминал около 17 700 километра

Крис Харис е популярен автомобилен журналист и понастоящем водещ на британското предаване Top Gear. Благодарение на това, той има възможност да се докосне до някои от най-интересните коли в света и да седне зад волана им, правейки перфектния избор за своя личен автомобил.

През 2021-ва този избор се оказа BMW M5 CS, след като телевизионният водещ остана впечатлен от специалния седан и реши да купи такъв за себе си. Изглежда, сега нещо друго е хванало окото му, тъй като Харис продава личното си BMW M5 CS. Колата е в отличителният цвят Frozen Deep Green с бронзови акценти и жълти дневни светлини.

Автомобилът е доставен през март месец 2022-ра и от тогава до момента е изминал около 17 700 километра. Под капака работи 4.4-литров бензинов двигател, който тук генерира 635 конски сили, които се предават към четирите колела. Отличително за CS модификацията е и окачването, което по-твърдо и по-ниско, а теглото е с около 100 килограма по-ниско в сравнение с Competition модификацията. Колата ще бъде продадена на аукцион, а новият собственик ще я получи заедно с ново предпазно фолио за предната част.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.

Свързани новини