Отидете към основна версия

6 992 11

Запознайте се с новата Panda, но не Fiat

  • panda-
  • geely-
  • fiat

Geely представи версията Knight на своя електромобил

Моделът Panda за повечето хора се свързва с Fiat, но не и за Geely, които в края на миналата година представиха свой модел със същото име, а сега добавиха и нова версия с допълнителни елементи в офроуд стил. Новото лице на електромобила запазва кръглите LED фарове, въпреки че сега те са интегрирани в фалшива радиаторна решетка от небоядисана пластмаса, точно както броните и по-широките раздувки на калниците.

Куките за дърпане, дръжките на предния капак, релсите на покрива, страничните прагове и задният спойлер помагат на електромобила да се откроява, заедно със зеления цвят на екстериора. Geely добавя и нов дизайн с пет спици за алуминиевите джанти, които запазват същия малък диаметър.

Допълненията правят Panda Knight малко по-дълъг, по-широк и по-висок в сравнение със симпатичния му брат. Въпреки това колата все още е доста малка с дължина 3135 мм, широчина 1565 мм и височина 1655 мм при същото междуосие от 1015 мм.

Въпреки миниатюрните размери, в интериора могат да се настанят до четирима пътници или поне така споделят от компанията, а товарното пространство нараства до впечатляващите 800 л, когато задните седалки са сгънати. Удобствата включват 8-инчов сензорен екран за инфоразвлекателната система, 9,2-инчов цифров панел пред водача, климатик, нови цветови комбинации, вдъхновени от природата, и специфична за версията шарка за тапицерията на седалките от изкуствена кожа.

Geely оборудва Panda Knight с най-мощния наличен електромотор в своята гама градски електромобили, генериращ 40 к.с. и 110 Нм въртящ момент. Аналогично, те са избрали батерията с по-голям капацитет - 17,03 kWh литиево-желязо-фосфатна батерия, която е достатъчна за електрически пробег от 200 км по CLTC.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 23 гласа.

Свързани новини