Отидете към основна версия

3 483 16

Ford патентова система, която превръща пикапите в 6х6

  • ford-
  • 6x6-
  • патент-
  • модификация

Все още не се знае дали модификацията ще влезе в серийно производство

Популярността на 6х6 пикапите се увеличи значително през последните години и докато повечето подобни проекти са на тунинг компании, сега от Ford ни предлагат поглед към вътрешнозаводски тунинг, който може да се окаже наличен съвсем скоро. Американската компания е патентовала интересна система, която превръща стандартните пикапи в такива с 6 гуми.

Патентът, който бе забелязан от CarBuzz, носи името „Комплект за окачване за увеличаване на полезния товар на превозното средство“ и както подсказва името, има за цел да увеличи полезния товар на пикапите, макар да не сме сигурни, че всички ще го ползват за това. Ако комплектът достигне до серийно производство, то е много вероятно той да бъде повече за красота, отколкото за пълната му функционалност.

Вероятно комплектът ще бъде разработен за пикапите от Super Duty серията, макар да не е изключено той да бъде наличен и за други пикапи, като например стандартния F-150. Според слуховете, комплектът може да бъде наличен и след закупуване на пикапа, като вероятно дилърите на марката ще са тези, които могат да го поставят. Припомняме, че през последните години Ford патентова изключително много неща, като само малка част от тях достигат наистина до серийно производство.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Ford показа новата си емблема

    Ако погледнете по-внимателно снимките ще видите, че пикапът Ford F-150 от моделната 2024 година. има леко модифицирано лого. Дизайнерският екип на For ...
    04.10.2023
    6 374
    19