Отидете към основна версия

8 683 14

Toyota показа новия RAV4

  • toyota-
  • rav4

Иновацията е актуализирана версия на настоящата генерация

Toyota обнови кросоувъра RAV4 . Колата стана малко по-удобна, но и малко по-скъпа, а най-значимата иновация е подобрената версия за любителите на активния отдих Woodland Edition.

RAV4 Woodland Edition вече може да бъде поръчан в цвят Army Green или Ice Cap, всеки съчетан с черен покрив в Midnight Black Metallic или просто Midnight Black. Външният вид допълват 18-цоловите джанти с бронзов цвят, обути в офроуд гуми Falken Wildpeak.

Среуд новостите е и AT офроуд режим Trail, който прехвърля сцеплението по по-различен начин към определени колела. Също така, Woodland Edition получава окачване, настроено от подразделението TRD с увеличен ход, двутръбни амортисьори за максимален контрол на накланянето и специални клапани.

Мултимедията също е леко актуализирана: кросоувърът вече има функция за стрийминг, която ви позволява да свържете Apple Music към колата и да я управлявате от борда. По подразбиране екранът е осем инча, а в горните нива на оборудване той е с размер на диагонала 12.3 инча. Броят на говорителите варира от 6 до 11.

Хибридният силов тракт на Toyota RAV4 е базиран на 2.5-литровия четирицилиндров мотор Toyota Dynamic Force Engine, и все още разполага със системна мощност от 222 конск исили, а "чистият" DVZ 2.5 развива 206 коня.

Цената на бензиновия кросоувър със смяната на моделната година се увеличава в САЩ с $200, а тази на хибрида - с $250. Що се отнася до версията Woodland Edition, то тя е по-скъпа с $650. Базовият вариант сега струва $29 825, докато Adventurer е с цена от $36 045.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.

Свързани новини