Last news in Fakti

29 Септември, 2023 11:04 8 659 14

Toyota показа новия RAV4

  • toyota-
  • rav4

Иновацията е актуализирана версия на настоящата генерация

Toyota показа новия RAV4 - 1

Toyota обнови кросоувъра RAV4 . Колата стана малко по-удобна, но и малко по-скъпа, а най-значимата иновация е подобрената версия за любителите на активния отдих Woodland Edition.

RAV4 Woodland Edition вече може да бъде поръчан в цвят Army Green или Ice Cap, всеки съчетан с черен покрив в Midnight Black Metallic или просто Midnight Black. Външният вид допълват 18-цоловите джанти с бронзов цвят, обути в офроуд гуми Falken Wildpeak.

Toyota показа новия RAV4

Среуд новостите е и AT офроуд режим Trail, който прехвърля сцеплението по по-различен начин към определени колела. Също така, Woodland Edition получава окачване, настроено от подразделението TRD с увеличен ход, двутръбни амортисьори за максимален контрол на накланянето и специални клапани.

Мултимедията също е леко актуализирана: кросоувърът вече има функция за стрийминг, която ви позволява да свържете Apple Music към колата и да я управлявате от борда. По подразбиране екранът е осем инча, а в горните нива на оборудване той е с размер на диагонала 12.3 инча. Броят на говорителите варира от 6 до 11.

Toyota показа новия RAV4

Хибридният силов тракт на Toyota RAV4 е базиран на 2.5-литровия четирицилиндров мотор Toyota Dynamic Force Engine, и все още разполага със системна мощност от 222 конск исили, а "чистият" DVZ 2.5 развива 206 коня.

Цената на бензиновия кросоувър със смяната на моделната година се увеличава в САЩ с $200, а тази на хибрида - с $250. Що се отнася до версията Woodland Edition, то тя е по-скъпа с $650. Базовият вариант сега струва $29 825, докато Adventurer е с цена от $36 045.

Toyota показа новия RAV4


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нео

    26 5 Отговор
    Любимата ми кола ! Браво ! Универсален автомобил който става за всичко и разбира се японски .

    Коментиран от #8

  • 2 Стар шофьор

    23 5 Отговор
    Як и много сериозен джип! Браво!
  • 3 Сектант

    14 33 Отговор
    Колко ландкрузери и равчета съм измъкнал от преспите из Пампорово с дъстъра тия ако знаят ще я закрият тая марка,а да не говорим че първо мене чакат да мина през дълбокото че да утъпча снега и после минават разните паркетници.

    Коментиран от #6, #7, #13

  • 4 тъй шъй

    18 3 Отговор
    Както американските така и съветските новини за автомобили, обикновено нямат никакво значение и връзка с Европа и БГ. Същото е с китайските. Нов модел Рав4 ще има след 1-2г. Това са пълнежи в интернет вестник, без никаква стойност. А повечето Тойота в САЩ се произвеждат в САЩ ,както и този ТРД РАВ4.
  • 5 умен

    7 11 Отговор
    този скоростен лост малко ми е далечко по картинка. Верно е автоматик и не се пипа толкова често, но все пак. Почти на крака на пасажера е и се протягаш над врътката за 4х4. И телевизорчето ми е малко еднакво като на форд куга например. На същото място и със същия дизайн.
  • 6 нео

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "Сектант":

    Знам ,знам , аз и Дъстър имам 1.6 безнзин стария К4М
  • 7 ТОЗ

    23 5 Отговор

    До коментар #3 от "Сектант":

    И рибарите не си измислят чак такива небивалици. Дъстър по проходим от Ланд Крузър. Няма надежда за булгара.
  • 8 СЗО

    12 8 Отговор

    До коментар #1 от "нео":

    РАВ4= сиромашки Лендкрузър
  • 9 ...

    14 3 Отговор
    браво. най- универсалната джипка и автомобил. 4по4 извънградско градско багаж семеен всичко. само тойота/ лексус.
  • 10 Това не е нов модел.

    9 0 Отговор
    Това не е нов модел. А версия на старият
  • 11 бай Даньо

    7 4 Отговор
    Виждам само фейслифт не нов модел. Ужасно грозна кола , инак доброто е че е Тойота. Ако искате същата кола но красива си купете Lexus NX , но иска още $10к отгоре ...
  • 12 Дфен

    2 3 Отговор
    Щом е в цвят Ужазка е върхът
  • 13 Един не-трол

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сектант":

    И като се събуди се беше напикал от кеф а?
  • 14 Секта, братко

    5 2 Отговор
    Закъсах на суходол с ланда, моля ти се идвай!
    Чакам те, че няма излизане без дъстера