Отидете към основна версия

13 633 41

800 коня за новия Москвич

  • москвич-
  • 3-
  • тунинг

Руски тунинг специалисти интегрираха в Москвич 3 пълнеж от Audi RS Q3

Ерик Китуашвили, известен като Давидич, е официално свързан с марката Москвич от миналата година. Когато през ноември миналата година в бившия завод на Renault започна производството на китайски автомобили под марката Москвич, блогърът обяви, че е станал съветник на директора на завода.

Още тогава Давидич започна да участва в промотирането на марката и обеща да построи Москвич с мощност 1000 конски сили. И почти успя. Неговият Москвич 3 получи пълнеж от наточения кросоувър Audi RS Q3, а първата информация за тази интересна тунинг разработка бе изнесена от изданието „Южный Автомобил“.

Но ако серийният немски модел развива мощност от 400 к.с., то тук мощността е удвоена. Повече подробности все още не са разкрити, но на една от снимките можете да видите новия двигател. На каросерията на автомобила има и стикер „4WD 800 к.с.”.

Както знаете, серийният Москвич 3 е само с предно задвижване, но тук трансмисията 4х4 също е наследена от немския донор. Проектът е реализиран от специалисти от тунинг ателието Level Performance и Power Wheels. По-рано Давидич заяви, че бюджетът за "напомпването" на този Москвич ще бъде 18 милиона рубли (180 000 евро).

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 39 гласа.

Свързани новини