Отидете към основна версия

1 515 4

Наточеното Mini Countryman JCW дебютира с 300 конски сили

  • mini-
  • jcw-
  • john cooper works-
  • countryman

Разчита се на 2.0-литров двигател

Малко след като Mini представи на света новия Countryman, британският автомобилен производител представи новия вариант John Cooper Works, насочен към високите постижения. Той следва познатата рецепта от визуални актуализации и промени в представянето, които според Mini го правят "чисто удоволствие от шофирането".

Като оставим стайлинга на страна, най-важните подобрения могат да бъдат открити под предния капак. Задвижването на новия John Cooper Works Countryman се осъществява от 2.0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор, който генерира 312 к.с. в американската версия или 300 к.с. в Европа. Въртящият момент е ограничен на 400 нютон метра, а спринтът до 100 км/ч се преодолява за 5,4 секунди.

Двигателят се възползва от оптимизирани бутала, нови биели, преработен въздухозаборник и турбокомпресор. Разработени са са и нови захвати на двигателя. За да напомни на водачите, че това не е обикновено Mini, марката е монтирала и нова изпускателна система с клапани и генератор на звук от двигателя в купето.

Визуално John Cooper Works се отличава от другите варианти благодарение на ярките Chili Red акценти в предната част и LED фаровете със специален "JCW Signature Mode". Дизайнерите на Mini също така са завършили радиаторната решетка в черно, променили са С-колоните и са добавили нови рамки на задните светлини. Спортната тема продължава и в купето с комбинация от черни и червени елементи, спортни седалки JCW и арматурно табло с двуцветен текстил, изработен от рециклиран полиестер.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини