Отидете към основна версия

5 935 20

У нас VW Passat е по-скъп с 25 000 лева в сравнение с цената му в Китай

  • volkswagen-
  • passat-
  • цена-
  • българия-
  • китай

С новия Passat Volkswagen се включи в "ценовите войни", но не в Европа

Volkswagen представи официално новия Passat и по-конкретно версията Passat Outstanding Edition. По отношение на оборудването той съответства на миналогодишния топ модел 380TSI, но сега е с цели $2 800 по-евтин.

Тези цени обаче са за Китай, където цената на модела варира от $26 250 до $31 130, което съответства на 47 760 - 66 630 лева. У нас базовата цена на Passat е 73 174 лева с ДДС. Разликата между базите цени е над 25 000 лева.

Освен това на купувачите се обещава отстъпка от още $280 и три години безплатна поддръжка, като това не е всичко. Атомобилът може да бъде закупен на кредит за пет години без лихва. Volkswagen Passat Outstanding Edition се предлага в шест конфигурации с две опции за екстериорен дизайн.

В зависимост от версията стандартното оборудване включва предни седалки с отопление и масаж, отопляем волан, 9.2-инчова мултимедийна система и прожекционен екран. В колата са налични и аудио уредба Harman Kardon с 12 високоговорителя, матрични фарове, електрическо задвижване на вратите на багажното отделение и сенник на задното стъкло.

Водачът има на разположение набор от модерни системи за активна безопасност. Сред тях са адаптивен круиз контрол, поддържане на лентата, предупреждение за напускане на лентата, панорамен изглед от няколко камери и асистент за паркиране.

Под капака на Passat Outstanding Edition се монтира двулитровият 2.0T двигател с мощност 220 к.с. Максималният въртящ момент на този агрегат е 350 Нм. Моторът работи съвместно със седемстепенна роботизирана скоростна кутия с двоен съединител.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 18 гласа.

Свързани новини