Last news in Fakti

31 Май, 2024 16:30 1 359 4

Volkswagen изтегля ID.4 заради проблеми с дисплеите

  • volkswagen-
  • сервизна акция-
  • id.4
Volkswagen изтегля ID.4 заради проблеми с дисплеите - 1

Германският автомобилен производител Volkswagen изтегля около 80 000 електрически коли ID.4 поради проблеми с дисплеите, които могат да изгаснат неочаквано. Това може да доведе до изчезване на изображението от камерата за задно виждане и скоростомера, което увеличава риска от инциденти.

Според NHTSA софтуерният проблем засяга само един процент от изтеглените автомобили. Нови модели ID.4 с актуализиран софтуер не подлежат на изтегляне. За разрешаването на този проблем е необходима проста софтуерна актуализация, която да бъде инсталирана от търговците. Ще бъдат изпратени писма до собствениците, които се предвижда да бъдат изпратени на 12 юли.

Електрическият кросоувър Volkswagen ID.4 преди това също бе измъчван от проблеми, включително изтичане на вода през вратите, отваряне на вратите по време на движение и дефектни кабели за зареждане. Volkswagen продължава да работи за подобряване на безопасността на своите автомобили.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек с очи

    9 3 Отговор
    Най-важно е спирачките и волана да не откажат, обаче сега, както има управление + газ по жица и спирачки по жица, животът ви зависи от мераците на хакерите...
  • 2 филип ейджи

    4 2 Отговор
    няма го тодор живков да ги спасява от фалит
  • 3 ясно е

    3 0 Отговор
    от коментарите , че няма особен интерес към темата. Защо ли?
  • 4 ПоКУРко

    2 1 Отговор
    Защото на всички що годе с акъла си беше ясно че са големи Баклюци! Сега очакват пак Пасаат да ги извади от фалита в който са затъни след дизелгейт! Китайците вече точат лиги по изкупуването им!