Отидете към основна версия

8 227 27

Първи снимки и цена на новия Haval H6

  • great wall-
  • haval-
  • h6-
  • цена

Новото предложение е драстично по-евтино в Китай

Публикувани са първите снимки на Haval H6 2024 моделна година. Според китайците, това е достъпен кросоувър от Great Wall, който е обновен и ще бъде представен на автомобилното изложение в Пекин на 26 април. Това съобщава сайтът Autohome.

Новият Haval H6 се отличава преди всичко с променената предна част. Кросоувърът получава широка радиаторна решетка и нови фарове с диодни "зъбци" на дневните светлини. В допълнение има актуализирани брони и задни светлини, както и инсталирани модифицирани джанти. Вече няма хромирани елементи по екстериора - те са заменени с черни.

Салонът на Haval H6 2024 все още не е показан. Въпреки това станаха известни характеристиките на кросоувъра. Базовият 1.5-литров турбо двигател със 177 конски сили ще остане, а мощността на двулитровия четирицилиндров мотор ще се увеличи до 231 к.с.

Както и преди, ще се предлагат версии с предно задвижване и задвижване на всички колела. Цената на Haval H6 в Китай ще бъде от 116 000 юана (15 000 евро). Интересното е, че у нас, най-евтиното предложение за модела H6 е 59 990 лева с ДДС, което се равнява на 30 000 евро.

Иначе, хибридът Haval H6 HEV ще остане в гамата на модела, но ще дебютира отделно. Той ще се различава по дизайн, но ще запази силовия тракт с 1.5-литров двигател и електрически мотор.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 29 гласа.

Свързани новини