Last news in Fakti

4 Юли, 2024 10:05 2 889 4

Great Wall пуска нов модел с дизелов двигател

  • great wall-
  • tank 400-
  • дизел

Става дума за всъдехода Tank 400

Great Wall пуска нов модел с дизелов двигател - 1

Всъдеходът Tank 400 ще има дизелова версия. Порталът Chinese Cars пусна видео в китайските социални мрежи от тестове на прототип на новия всъдеход, оборудван с дизелов двигател.

Този Tank 400 е покрит с камуфлаж, но изглежда, че няма да има радикални промени във външния вид: ще изчезне само „допълнителният“ люк за презареждане на батерията от контакта.

Китайските журналисти не се съмняват, че Tank 400 ще получи нов 2.4-литров турбодизел, който дебютира през април на пикапа Poer. Става въпрос за двигателя GW4D24. В пикапа силовият агрегат развива 186 конски сили и 480 Нм въртящ момен.

Агрегатът е съчетан с деветстепенна автоматична скоростна кутия и задвижване на четирите колела. При всъдехода обаче тези цифри могат да бъдат различни. Точните параметри не са известни, тъй като в Китай все още не е сертифициран нито един дизелов Tank.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    9 0 Отговор
    Много яка машина, много я карат по чукарите и съм се возил. Само че на 300, който е по ръмбав и си е повече за офроуд.

    Коментиран от #3

  • 2 Мма

    10 0 Отговор
    Тея китайци,почват много да ми харесват. Жалко че тук идват доста скъпи и не мога да си позволя дори китайска кола да си купя нова.
  • 3 Бай Яни

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Каруца преобразена в каляска.
  • 4 Цецо

    1 0 Отговор
    Който има Лада Нива - време е за смяна