Отидете към основна версия

5 303 10

Осем скъпи спортни коли катастрофираха при улична гонка на магистралата (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • скъпи коли-
  • улична гонка

Улично състезание в САЩ завърши с мащабна катастрофа, струваща много пари. При нея пострадаха осем скъпи спортни коли, като хубавото е, че водачи и пътници са невредими. Това съобщава сайтът Autoevolution.

Инцидентът е станал на магистрала в американския щат Джорджия, недалеч от Атланта. Група собственици на спортни автомобили отиват на представянето на ексклузивните автомобили Caffeine и Octane.

По пътя шофьорите на супер автомобилите решават да си организират своеобразна гонка. Свидетели на инцидента съобщават, че колите са маневрирали агресивно през трафика, като останалите участници от движението са били принудени да се преместят в крайна дясна лента, за да избегнат опасността.

Съдейки по видеозаписа от мястото на инцидента, една от колите е загубила управление с висока скорост. Това е причината за инцидента, тъй като шофьорите не са спазвали дистанция.

В резултат на катастрофата са пострадали три автомобила Dodge Challenger, няколко Ford Mustang, както и наточено BMW Серия 3, Infiniti Q60 и Toyota Supra.

Състоянието на всяка кола е различно, но на всички се налага ремонт. В някои автомобили са се задействали въздушните възглавници, но никой от водачите и пътниците не е пострадал сериозно.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.

Свързани новини