Отидете към основна версия

7 748 16

Toyota Land Cruiser 250 получи много евтина версия

  • toyota-
  • land cruiser-
  • 250-
  • базова версия

Новата Toyota Land Cruiser 250 получи бюджетна, базова модификация. Японците решиха най-после да направят всъдехода възможно най-евтин. Това беше съобщено на страницата на Toyota Gibraltar Stockholdings.

Тази компания продава SUV автомобили Toyota за ООН, Червения кръст и други международни организации. Много модерни атрибути за комфорт не са необходими за тези служебни автомобили, така че японците правят Toyota Land Cruiser 250 възможно най0опростена.

Всъдеходът получава небоядисани брони, огледала и дръжки на вратите, както и стоманени 18-цолови джанти.

Интериорът също е максимално опростен - няма кожа дори на волана. Инсталиран е и по-малък мултимедиен тъчскрийн дисплей. Седалките са загубили електрическото си задвижване, но например двузоновият климатроник е запазен.

Най-евтината Toyota Land Cruiser 250 се предлага само с 2.8-литров турбодизел с мощност 204 конски сили. Този агрегат работи съвместно с по-евтин 6-степенен автоматик (останалите Land Cruiser 250 са с 8-степенна автоматична трансмисия).

Но задвижването на всички колела с редуктор остава непроменено. Цената на Toyota Land Cruiser 250 не е известна, тъй като тази версия на SUV-то все още не е пусната в продажба. Известно е обаче, че тя ще е доста по-евтина от базовата версия на модела, която струва от $56 000.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 23 гласа.

Свързани новини

  • Идва най-евтината Toyota Land Cruiser

    Австралийски журналисти разбраха подробности за най-бюджетния всъдеход от семейството Land Cruiser. Според тази информация, цитиращи хора от японската ...
    09.09.2024
    3 874
    2