2 Август, 2024 11:57 7 745 16

Toyota Land Cruiser 250 получи много евтина версия

  • toyota-
  • land cruiser-
  • 250-
  • базова версия
Toyota Land Cruiser 250 получи много евтина версия - 1

Новата Toyota Land Cruiser 250 получи бюджетна, базова модификация. Японците решиха най-после да направят всъдехода възможно най-евтин. Това беше съобщено на страницата на Toyota Gibraltar Stockholdings.

Toyota Land Cruiser 250 получи много евтина версия

Тази компания продава SUV автомобили Toyota за ООН, Червения кръст и други международни организации. Много модерни атрибути за комфорт не са необходими за тези служебни автомобили, така че японците правят Toyota Land Cruiser 250 възможно най0опростена.

Всъдеходът получава небоядисани брони, огледала и дръжки на вратите, както и стоманени 18-цолови джанти.

Интериорът също е максимално опростен - няма кожа дори на волана. Инсталиран е и по-малък мултимедиен тъчскрийн дисплей. Седалките са загубили електрическото си задвижване, но например двузоновият климатроник е запазен.

Toyota Land Cruiser 250 получи много евтина версия

Най-евтината Toyota Land Cruiser 250 се предлага само с 2.8-литров турбодизел с мощност 204 конски сили. Този агрегат работи съвместно с по-евтин 6-степенен автоматик (останалите Land Cruiser 250 са с 8-степенна автоматична трансмисия).

Но задвижването на всички колела с редуктор остава непроменено. Цената на Toyota Land Cruiser 250 не е известна, тъй като тази версия на SUV-то все още не е пусната в продажба. Известно е обаче, че тя ще е доста по-евтина от базовата версия на модела, която струва от $56 000.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    5 43 Отговор
    Отвратително табло! - Прилича като на някоя невзрачна баничарка

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Ке..ЛЕШ!

    40 1 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":

    Със сигурност и кола не си карал, за ДЖИП да не говорим! И "викаш начи" не Е като монитора у дома на тате таблото Ъ??? Аман от пъпчиви не знам колко полови без мозък и "инструмент мъжки"!!!!!
  • 3 Никси

    35 2 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":

    това е Автомобил за Мъже , другото ти е без коментар !!!.
  • 4 Турбодизел

    22 3 Отговор
    Евтин и здрав работен кон. Само в България кукурузера му се кланят като на премиум кола едва ли не…. Е такъв трябва да бъде и по света масово такъв се купува.
  • 5 авто фен

    4 27 Отговор
    Единствения грозен Крузер!!!!!!!!!!!!!!! Особено ретро версията с тия пошли ретро кръгли фарове с пошъл LED в кръг като пошло старо БМВ с люлински тунинг или вчера видях един с Mitsubishi Pajero от 80-те с кръгли фарове и беше сложил същия LED в кръгче като тоя Ланд Крюзер. Митсубишито е красиво само оригинално заводски, тоя беше направил пошъл тунинг да прилича на грозната G klasse.

    За таблото на този Крузер да не говорим - по-грозно табло никога не са правили Тойота за Ланд Крюзер!!!! Ужасно ретро изглежда, като кола от 80-те години, но тогава Крузерите пак бяха с по-красиви табла, това е отврат ретро, кви са тия лостове , кви са тия копчета, кви са тия стърчащи дисплеи като от Нинтендо от 90-та година. Прав е 1-вия коментиращ табото е ужасно. 21 век сме кви са тия табла. Стария Ланд Крюзер е с хиляди класи по-красив и с по-красиво табло от тоя варел.

    Коментиран от #11

  • 6 Такива работи

    19 1 Отговор
    То му казват, че са търсили ниска цена и работни качества, те таблото било ретро, фаровете демоде. Мъжка кола, практична и с комплексни качества.Наистина ли соца ни увреди така, не знам. Само може да се мечтае в днешно време за такъв функционален автомобил. Няма как да го има в БГ, но бих заменил Камри за едно нова такова, ако е на аналогична цена. То и без това пътищата стават коларски от ден на ден.

    Коментиран от #9

  • 7 1111

    17 1 Отговор
    2.8 литра и 200 коня е като мечта, на фона на 1.6 по 200 коня. 6 скорости, ако е от здравите автомати на Айсин - колата става направо мечта. Ще е супер здрава и непретенциозна, с много ресурс.
  • 8 Мял

    3 1 Отговор
    Добре е , бих си взел такъв. Ако има опция само автомата бих сменил
  • 9 авто фен

    1 16 Отговор

    До коментар #6 от "Такива работи":

    Какъв соц, не знам за соц, но таблото на тоя Крузер е почти същото и в скъпата версия, говоря ти за дизайн на таблото.Срам за Тойота е такова табло в 21 век. Как стария Prado можеше да има красиво табло и беше красив, тоя новия прилича на стар варел с ретро табло. Предишни Крузер изглеждаше и по-луксозен и с по-луксозно табло, и него го купуваха от ООН и Червения кръст.

    Коментиран от #10

  • 10 Знаещ

    13 0 Отговор

    До коментар #9 от "авто фен":

    А стига с това табло бе! Гледай си нинтендото и си карай тротинетката!

    Коментиран от #12

  • 11 Леля Гошо

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "авто фен":

    Който търси джип да ходи до мола гледа таблета и фарчетата Който търси работен кон на добра цена няма да се колебае нито за миг
  • 12 авто фен

    0 10 Отговор

    До коментар #10 от "Знаещ":

    Абе чичка, ти не си човека който ще ми каже дали да пиша или не. Гледай си градината с доматите.
  • 13 авто фен

    1 8 Отговор
    Пак да кажа - новия Ланд Крюзер е грозен варел,а стария Ланд Крюзер е красив и изглежда по-модерно от новия, това ако не е ирония!
  • 14 ;););)

    7 1 Отговор
    От мене да знаете лоша тойота няма.
  • 15 ЗаднаТА

    0 0 Отговор
    Задната врата е вземат все едно от Лада Нива. Отпред ясно, че има американски привкус.
  • 16 турбо дизел

    0 0 Отговор
    Даже и от Тойота знаят че по-добро от дизела няма.