Отидете към основна версия

26 609 8

Най-добрите евтини употребявани коли според CR

  • употребявани автомобили-
  • евтини коли

Организацията с нестопанска цел Consumer Reports за пореден път направи обстойно проучване на вторичния пазар, анализира отзивите на собствениците и оценките за надеждност и направи списък от десет непретенциозни и не скъпи коли. Списъкът включва леки автомобили, кросоувъри, семейни триредови джипове, пикап и дори спортна кола!

В ултрабюджетната категория експертите съветват да обърнете внимание на Chevrolet Cruze. Друг надежден лек автомобил е предишното поколение на Hyundai Elantra. Toyota Corolla от началото на 2020 година е още една от идеалните евтини и надеждни употребявани леки коли.

В класа на кросоувърите най-препоръчителни са Honda HR-V и Kia Sportage. В първия случай става дума за 5-8-годишна опция, а във втория - за предходното поколение на корейското SUV. В хибридния клас най-препоръчителен е кросоувърът Toyota RAV4 и по-конкретно моделът 2016-2018.

Ако искате пикап с рама, то той ще е значително по-стар: Toyota Tacoma е лидер в този сегмент. Препоръчителни са пикапи на възраст 10-20 години, но експертите твърдят, че надеждността им е изключителна.

Най-продаваемият и безпроблемен евтин спортен автомобил пък е Mazda MX-5 Miata, а купувачите на триредови семейни кросоувъри се съветват да обърнат внимание на Mazda CX-9, производство около 2016 година. Екземпляри от тези автомобили, както и цените им у нас, можете да откриете ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 37 гласа.

Свързани новини