2 Септември, 2024 10:41 26 575 8

Най-добрите евтини употребявани коли според CR

  • употребявани автомобили-
  • евтини коли
Най-добрите евтини употребявани коли според CR - 1

Организацията с нестопанска цел Consumer Reports за пореден път направи обстойно проучване на вторичния пазар, анализира отзивите на собствениците и оценките за надеждност и направи списък от десет непретенциозни и не скъпи коли. Списъкът включва леки автомобили, кросоувъри, семейни триредови джипове, пикап и дори спортна кола!

В ултрабюджетната категория експертите съветват да обърнете внимание на Chevrolet Cruze. Друг надежден лек автомобил е предишното поколение на Hyundai Elantra. Toyota Corolla от началото на 2020 година е още една от идеалните евтини и надеждни употребявани леки коли.

В класа на кросоувърите най-препоръчителни са Honda HR-V и Kia Sportage. В първия случай става дума за 5-8-годишна опция, а във втория - за предходното поколение на корейското SUV. В хибридния клас най-препоръчителен е кросоувърът Toyota RAV4 и по-конкретно моделът 2016-2018.

Ако искате пикап с рама, то той ще е значително по-стар: Toyota Tacoma е лидер в този сегмент. Препоръчителни са пикапи на възраст 10-20 години, но експертите твърдят, че надеждността им е изключителна.

Най-продаваемият и безпроблемен евтин спортен автомобил пък е Mazda MX-5 Miata, а купувачите на триредови семейни кросоувъри се съветват да обърнат внимание на Mazda CX-9, производство около 2016 година. Екземпляри от тези автомобили, както и цените им у нас, можете да откриете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Интернет класации не ме интересуват

    29 5 Отговор
    КУпавам каквото ми харесва
  • 4 дедо..

    19 9 Отговор
    Я съм на червърт вековен хайлукс..дизелак и съм си доволен от него,от гората излазам с поне два кубика-дърва,дано есента да е кишава-оти тогава нема горски хора а пикапчето-това обича.

    Коментиран от #6

  • 5 Бай той Толстой

    10 2 Отговор
    Тъпотии,бате😁
  • 6 дедовото

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "дедо..":

    Хайлукс с точните гуми е чук
  • 7 няма държава

    5 0 Отговор
    В България, цената на колите втора употреба се доближава до тази, на новите. И каквато и да купиш, вземеш "котка в чувал"! Превъртени километражи, махнати катализатори и филтри, удряни и изчуквани - само цената расте! За сметка на това, всички предлагат "връзки" в КАТ при регистрацията!
  • 8 Къде отиваш

    1 0 Отговор
    Добра класация. Баш подходяща за България. И не само. Богатите хора си купуват това което им е необходимо или инвестират с цел възвращаемост. Дори и автомобили. Бедните казват: Несъм толкова богат да купувам евтини неща. Българите казват: еха, ударих кьоравото с тази покупка.