Отидете към основна версия

2 467 17

Марк Зукърбърг разкри каква кола кара

  • cadillac-
  • blackwing-
  • ct5-v

Милиардерът често сяда зад волана на Cadillac

Марк Зукърбърг, главен изпълнителен директор на Meta, напоследък се появява на първите страници на вестниците заради усилията си да подобри публичния си имидж. Един от последните му ходове е свързан с избора му на превозно средство средство. Милиардерът разкри, че често сяда зад волана на Cadillac CT5-V Blackwing.

CT5 Blackwing наскоро получи освежаване и нов пакет за писта, но е малко вероятно автомобилът на Зукърбърг да е един от тези по-нови модели. Производството на файсфлитовия CT5 започна сравнително наскоро, а пакетът за писта беше обявен едва в края на юни.

Cadillac CT5-V Blackwing е мощен и луксозен седан, известен със своите високопроизводителни възможности и стилен дизайн. Това е изненадващ избор за Зукърбърг, който често е свързван с по-минималистичен и фокусиран върху технологиите начин на живот. Въпреки това комбинацията от комфорт, производителност и лукс в автомобила може да се хареса на личните предпочитания на Зукърбърг.

Изборът на автомобил от страна на Зукърбърг подчертава разнообразието от вкусове сред високопоставените лица. Докато някои могат да изберат лъскави спортни автомобили или електромобили, предпочитанието на Зукърбърг към мощен и луксозен седан показва, че личните предпочитания могат да варират в широки граници.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини