Отидете към основна версия

3 161 11

Kia пусна хибрид с АГУ и пробег от 1600 километра

  • kia-
  • niro-
  • ev-
  • агу-
  • бензин

Niro Tri-Fuel може да побере до 82 литра гориво

Kia Niro Tri-Fuel е нов хибриден кросоувър, който предлага впечатляващ пробег от над 1600 км с пълни резервоари с гориво. Това е възможно благодарение на новата му тригоривна система, която позволява на автомобила да се движи с бензин, втечнен нефтен газ (LPG) или в електрически режим.

Niro Tri-Fuel разполага с 1,6-литров двигател с атмосферно пълнене и електромотор, които в комбинация осигуряват обща системна мощност от 126 конски сили и 265 нютон метра въртящ момент. Резервоарите за гориво на автомобила могат да поберат 42 литра бензин и 40 литра втечнен нефтен газ, което е подпомага огромния пробег.

Niro Tri-Fuel е оборудван с бутон, който позволява на водача да превключва между източниците на гориво бензин и LPG. Тази функция осигурява гъвкавост и позволява на шофьорите да се възползват от най-икономичния наличен вариант за гориво. Според производителя, разходът може да варира от 4.4 литра на 100 километра до 6.5 литра на 100 километра.

Специалната версия е доработена от BRC в Италия, като запазва гаранцията от седем години или 150 хиляди километра, която се предлага на местно ниво. В Италия тази версия се предлага с около 2 хиляди евро повече, като цените започват от 34 450 евро и достигат до 39 200 евро за най-наточената модификация.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.

Свързани новини