Отидете към основна версия

20 927 12

Свалиха покривалото на бруталния Nissan Vision Gran Turismo

  • nissan-
  • gt-r-
  • vision gran turismo
Японската компания Nissan представи на живо своя нов прототип, носещ наименованието Vision Gran Turismo. Това се случи по време на фестивала на скоростта в британския град Гудууд.
 
Официалното изявление на Nissan е, че концепцията е направена изключително и само за конзолата Sony Playstation 3 и по-конкретно за видеоиграта Gran Turismo 6.
Мнозина от специалистите обаче продължават със спекулациите, основната част от които е, че точно този брутално изглеждащ автомобил е предвестник на новия GT-R.
 
По-умерените са на мнение, че дори да не е същия, много от детайлите на Vision Gran Turismo ще бъдат използвани в следващата "Годзила". Проектът Vision Gran Turismo е дело на британци и японци.
Британците имат основна роля в дизайна на автомобила, а инженерната част е поверена на японците. Колата е с адаптивно окачване и 4х4 система, а конфигурацията на местата е 2+2.
 
Прототипът е снабден с диодни светлини, карбонови преден сплитер и заден дифузьор, но техническите характеристики на двигателя, на този етап остава неизвестни.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Виртуален дебют за новия GT-R

    Nissan представи официално нов автомобил за състезателния симулатор Gran Turismo 6 по повод 15-годишния юбилей на популярната игра. Виртуалният суп ...
    17.06.2014
    4 813
    5
  • Подробности за новия Nissan GT-R

      Феновете на японската "Годзила" с нетърпение очакват появата на новото поколение на модела. Очаква се публичният дебют на нови ...
    08.06.2014
    10 866
    19