Отидете към основна версия

1 935 2

За задължения в Гърция, взимат имот в България

  • имот-
  • гърция-
  • задължения

С шокиращото заглавие „Даряват имоти за изплащане на данъци“ излезе днес вестник „Пазар“ в Гърция, съобщи в. Български новини". Новината потвърди бившия финансов зам.- министър Трифон Алексиадис.

В текста се разкрива разсрочването, което подготвя Министерството на финансите, за да компенсира дълговете на данъкоплатците чрез присвояване на активи в полза на държавата. Вестникът обяснява още за претенциите на МВФ за допълнителни мерки за 3.6 млрд. евро, за да участват в гръцката програма, за съдебната спогодба за „червените“ кредити за малки и средни предприятия, както и обяснява защо всеки от двама startups слага катинар.

Новината, която взриви гърците, бе потвърдена от бившия финансов зам.- министър Трифон Алексиадис. „Има стар закон, който не е активиран и в момента е в ход издаване на министерско решение от Министерството на финансите, за плащане на задълженията чрез даряване на имота в полза на държавата“, потвърди по тв Скай г-н Алексиадис.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • В Гърция погват за касов бон

    Глоби до пет хиляди евро за неиздадени касови бележки ще се налагат в Гърция, съобщават медиите в южната ни съседка. Това предвижда внесена в парламен ...
    28.03.2017
    1 516
    1