Отидете към основна версия

3 009 8

„Златно сърце” за социална отговорност получи Фабрика за майонеза „Краси”

  • краси-
  • майонеза-
  • награда

В третите Годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност, организирани от Business Lady бе отличена Фабрика за майонеза „Краси”. В категория „Подкрепа на беззащитните” лидерът на пазара на майонеза у нас бе отличен за дългогодишните си усилия в подкрепа на хора с увреждания и социално слаби и за цялостната си дейност за превенция на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания.Тази година за пореден път Фабрика за майонеза КРАСИ подкрепи и фестивала „Светът е за всички”, в който се представиха 656 участника с увреждания, а бе посетен от над 1300 души.

Фабрика за майонеза „КРАСИ” от дълги години подпомага организаторите на събитието в дейността и подкрепя хората с увреждания. Тази година фестивалът придоби национално значение, тъй като в него взеха участие хора с увреждания от близо 40 сдружения от цялата страна.

Имаше представители от всички национални организации – на слепите, на глухите, на глухонемите, на сляпоглухите, на лицата с тежки физически увреждания и други.

Очаква се в бъдеще събитието да премине националните граници и да се превърне в международна инициатива.

Фабрика за майонеза "Краси" поставя превенцията на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания като своя мисия, която убедено следва.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини