Отидете към основна версия

1 992 1

Air France вече има втори Boeing 787 във флотата си

  • boeing 787-
  • air france-
  • самолет-
  • ер франс-
  • боинг

Air France вече има втори Boeing 787 във флотата си. В сряда сутринта, вторият Boeing 787 на Air France кацна на летище Париж-Шарл дьо Гол. Първият си полет този нов самолет ще извърши на 1 май до Монреал. До края на 2017 г., Air France ще има още три машини, а през лятото на 2018 г. флотът ще се състои от шест Boeing B787.

Този самолет от ново поколение има и някои много важни преимущества. Разходът на гориво е намален с около 20% в сравнение с предходното поколение самолети, което намалява влиянието от поредно увеличение на цената на горивото. Освен това има значително намаляване на емисиите на въглероден диоксид (около 20%), както и емисиите на шум.

Самолетът е снабден с подобрение на въздушното налягане и по-високи нива на влажност по време на полет, за по-голям комфорт при пътуване.

Самолетът е снабден с подобрение на въздушното налягане и по-високи нива на влажност по време на полет, за по-голям комфорт при пътуване. Не трябва да се забравя и Wi-Fi връзка на борда, адаптирана към изискванията и навиците на клиентите. Икономична класа предлага по-голям комфорт.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Boeing влияе зле на авиокомпаниите

    Аmеrісаn Аіrlіnеѕ заяви, че ще намали броя на полетите си поради забавяне на доставките на самолетите Воеіng 787. В момента между двете компании се во ...
    01.11.2021
    1 851
    3