Last news in Fakti

21 Април, 2017 14:23 1 974 1

Air France вече има втори Boeing 787 във флотата си

  • boeing 787-
  • air france-
  • самолет-
  • ер франс-
  • боинг
Air France вече има втори Boeing 787 във флотата си - 1

Air France вече има втори Boeing 787 във флотата си. В сряда сутринта, вторият Boeing 787 на Air France кацна на летище Париж-Шарл дьо Гол. Първият си полет този нов самолет ще извърши на 1 май до Монреал. До края на 2017 г., Air France ще има още три машини, а през лятото на 2018 г. флотът ще се състои от шест Boeing B787.

Този самолет от ново поколение има и някои много важни преимущества. Разходът на гориво е намален с около 20% в сравнение с предходното поколение самолети, което намалява влиянието от поредно увеличение на цената на горивото. Освен това има значително намаляване на емисиите на въглероден диоксид (около 20%), както и емисиите на шум.

Самолетът е снабден с подобрение на въздушното налягане и по-високи нива на влажност по време на полет, за по-голям комфорт при пътуване.

Самолетът е снабден с подобрение на въздушното налягане и по-високи нива на влажност по време на полет, за по-голям комфорт при пътуване. Не трябва да се забравя и Wi-Fi връзка на борда, адаптирана към изискванията и навиците на клиентите. Икономична класа предлага по-голям комфорт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рес еоод

    0 2 Отговор
    И ЗАЩО НЕ ИНВЕСТИРАТ В ЕВРОПА