Отидете към основна версия

3 742 5

Евтини самолетни билети до южната ни съседка

  • полети-
  • софия-
  • варна-
  • истанбул-
  • turkish airlines
Снимка: Shutterstock

За трета поредна година турският национален превозвач предлага на своите клиенти двупосочни самолетни билети от София и Варна до Истанбул. Промоционална цена за полетите от Варна до мегаполиса започва от 99 EUR, а от София – 109 EUR. Промоцията важи за периода 15 януари-10 юни 2018 г. с билети, купени в периода от 8 до 31 януари 2018 г. В цените са включени всички летищни такси и такси обслужване.
Това е втората промяна, която турските авиолинии правят по отношение политиката си към България. През декември миналата година те пуснаха допълнителна линия Истанбул-София-Истанбул и по този начин броят на седмичните полети достигна 18.

„Удовлетворението на нашите пътници е най-големият ни приоритет и се стремим непрестанно да предоставяме отлично обслужване на възможно най-добри цени. Именно поради това за поредна година даваме възможност на нашите клиенти да открият неповторимата красота на Истанбул, а от там да пътуват до над 300 международни дестинации, като се възползват от специалната ни промоция”, казва Мехмед Гюркайнак, генерален мениджър на Turkish Airlines за България.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини