Отидете към основна версия

290 0

Електрохолд ще участва в „Общинско ЕКСПО 2024“ с новите си продукти

  • елктрохолд-
  • експо-
  • продукти

Изложението се провежда в рамките на Годишната среща на местните власти от 13 до 15 октомври в к.к. Албена

Снимка: Електрохолд

Електрохолд ще участва с новите си продукти и услуги на „Общинско ЕКСПО 2024“. Изложението се организира от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) в рамките на Годишната среща на местните власти, която ще се проведе от 13 до 15 октомври в к.к. Албена.

Електрохолд Продажби ще представи най-новото си предложение за доставка на електроенергия, специално разработено за нуждите на бизнеса. Смарт подарък очаква всеки клиент, сключил договор по време на изложението.

Експерти от Електрохолд ще бъдат на разположение за специализирана консултация относно сключването на договори за дългосрочна доставка на електроенергия на общините при оптимална цена, високо ниво на енергийна ефективност и ниски разходи.

На щанда на Електрохолд посетителите ще могат да се запознаят и със специализираната услуга по изграждане на малки покривни фотоволтаични системи за собствено потребление. Всеки, заявил интерес към услугата по време на изложението, ще получи подарък от Електрохолд - ваучер за 1000 лева отстъпка и безплатен дистанционен анализ на покрива на сградата, върху която ще се изгради инсталацията.

В Годишната среща на местните власти ще участват висши мениджъри от групата на Електрохолд. Те ще се включат в дискусия на тема „Взаимодействие на общините с електроразпределителните дружества“, която е част от програмата.

По време на форума Милен Христов – управител на Електрохолд ИПС, член на УС на Електрохолд Продажби и Електрохолд Трейд, ще подпише подготвения съвместно с НСОРБ Меморандум за оперативно взаимодействие между общините и трите електроразпределителни дружества, опериращи на територията на страната.

Пресцентър на Електрохолд България

е-mail: communications@electrohold.bg


Свързани новини