Отидете към основна версия

1 580 1

Гражданските трезори на КТБ ще работят

  • гражданските-
  • трезори-
  • ктб-
  • работят

Гражданските трезори ще работят, като допускането до тях ще става след представяне на съответния документ. Това съобщиха от КТБ.

Банката не е изключена от платежната система и платежни нареждания към Банката могат да се изпълняват, включително и с цел погасяване на кредити.

Считано от 20.06.2014 година, Корпоративна търговска банка АД временно спря банковата дейност и няма да имате достъп до сметките си за известно време. В момента банката се управлява от квестори, назначени от Българската народна банка. Целта е в максимална степен да се защити Вашият интерес и размерът на Вашите средства, заявяват още от КТБ.

Заявен е интерес за подкрепа на КТБ АД чрез допълнително финансиране с цел максимално бързо да се възстанови дейността на банката. Призоваваме Ви да запазите спокойствие, категорични са от КТБ.

Корпоративна търговска банка АД ще отвори на 21 юли 2014 г. в 9.00 часа.

От НОИ пък коментираха, че пенсионерите, които получават своята пенсия чрез Кооперативна търговска банка, могат да разкрият нова сметка в друга банка, в която да им бъде преведена пенсията за юли, ако желаят да я използват преди 21 юли.

Около 6000 души получават пенсията си чрез банката, поставена под специален надзор и неизвършваща никакви банкови операции до тази дата.

НОИ ще започне превеждането на пенсиите на 7 юли, понеделник. Хората, които желаят да изтеглят пари от пенсията си преди 21 юли, трябва да отидат до съответното териториално поделение на института до 2 юли и да подадат заявление за промяна на банковата сметка и да представят копие от новата сметка. Така пенсията им ще бъде преведена по новата сметка в рамките на месеца.  

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини