Отидете към основна версия

1 273 0

13 атакисти се клеха във вярност на партията

  • атака

Двама депутати не подписаха декларация, че няма да напускат

Снимка: БГНЕС

Тринадесет народни представители от общо 15-те останали в парламентарната група на „Атака“ заявяват официално, че нямат намерение да напускат групата и партията. Това се посочва в специална декларация, изпратена до медиите.

„Ние, следните народни представители от ПГ „Атака“ ясно заявяваме, че нямаме никакво намерение да напускаме групата и партията. По клеветническите въпроси за харчове, субсидии, апартаменти, пури, запалки, химикалки, напитки, варива и печива за вас и срещу някои от вас работят нашите юристи. Оставаме отворени за вашите питания по парламентарната дейност на ПГ „Атака" и нейните законодателни инициативи, които са истински важните неща за българските граждани“, гласи декларацията.

Документът е подписан от Волен Сидеров, Десислав Чуколов, Станислав Станилов,  Венцислав Лаков, Деница Гаджева, Димитър Карбов, Любомир Владимиров, Николай  Пехливанов, Огнян  Тетимов, Огнян Янакиев, Павел Шопов, Петър Хлебаров, Явор Нотев.

Двама от депутатите на „Атака“ - Калина Крумова и Борислав Стоянов, не са се включили в декларацията. От пресцентъра на националистите уточняват, че те не са се подписали не защото напускат парламентарната група на партията, а защото не са съгласни с текста на декларацията.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини