22 Ноември, 2011 09:26 1 009 1

Камен Петков:Капка беше моторът на Атака

  • камен петков-
  • капка георгиева-
  • капка сидерова-
  • волен сидеров-
  • атака

Капка имаше способностите на добър мениджър – тя беше моторът, който движеше. Да видим как ще се справи партията оттук нататък. Според мен, в крайна сметка, изборите ги взимаше Капка. Това заяви в "Тази сутрин" по бТВ независимият депутат, който напусна Атака, Камен Петков.

Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки влюбих се, живея с нея, купих й апартамент и кола, мога да си го позволя. Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали. Сега Деница е жената, която го подкрепя, коментира депутатът.

По думите му Капка Сидерова разбрала за аферата на Волен след като ги е видяла в столичен хотел. Шофьорът на Сидеров й казал, че е там. Отива и ги заварва да интимничат. Бяха ги снимали и на морето, разказа още Петков.

Знам, че миналия понеделник седмина депутати тръгнали да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама станали и имали достойнството да кажат за какво са отишли. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов. Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него ще трябва да се обеси, заяви депутатът.

До колкото знам Деница е била ученическата любов на Митко Стоянов, дори са я били гласили за снаха. Докато бях в групата тя не блестеше с кой знае какво добро финансово състояние. След като се хванаха с Волен тя бързо смени колата.

Според мен ще има още напуснали депутати. Самата партия се обезличи. Волен категорично не го уважават в групата, а загуби ли лидер уважение, няма на къде. Капка беше човекът, който с всеки един от нас, след като Сидеров ни е нагрубявал по един или друг начин, сядаше да ни убеждава, че той е по-емоционален. Тя беше дипломатът, каза още Камен Петков.

За раздялата на Волен Сидеров със съпругата му Капка се заговори още през пролетта. Официалното потвърждение обаче дойде в събота от устата на сина й Димитър Стоянов в студиото на предаването „Тази събота“. Ден по-късно чрез партийния вестник самият Сидеров публично призна, че е в развод с партньорката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Капка по капка - ВИР , вир до вир - Язовир и ето ти консултанта по язовири - Доган . Сами направете изводи ..........................................