Отидете към основна версия

888 0

„Подкрепа“: Ние сами си плащаме протеста

  • подкрепа-
  • димитър манолов
Снимка: БГНЕС

Ние сами си плащаме протеста. Не мога да разбера защо се появяват глупости от рода на това, че държавата издържа синдикатите, което е тотално невярно. Държавата издържа политическите партии, а синдикатите се издържат от членския си внос, както и от участие в международни програми и проекти. Това каза пред „Здравей, България“ по Нова телевизия вицепрезидентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

Според него поне 25 000 души ще дойдат на националния протест пред парламента

За думите на финансовия министър Дянков, че пари няма, Манолов само каза: "Пари има!". Синдикалистът беше категоричен, че не искат оставката на правителството, а на Дянков.

„Аз го открих като качества, той е човек, с когото може да се работи, ние много помогнахме в професионалното му развитие, но Тотю Младенов няма как да е нашият човек в правителството. Това, че е работил с нас понякога само ни скъсява пътя на общуването, но невинаги. Вижте на какво се пържи и той. Май в това правителство няма субординация и съществува възможността някой да се бърка в работата на другите", подчерта Манолов относно социалният министър Тотю Младенов.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Синдикатите: Искаме оставката на Дянков

    Ще има стачка срещу увеличаването на пенсионната възраст и отменянето на класа „прослужено време”, като започва допитване до всички дру ...
    21.11.2011
    1 017
    0
  • Тренчев: Като чуя реформа, бягам

    Като чуя реформа и бягам. Защото под реформа се разбира съсипване, закриване, съкращения, човешки трагедии и зачеркнати съдби. Това коментира пред ...
    09.11.2011
    1 149
    0