Last news in Fakti

30 Ноември, 2011 08:57 883 0

„Подкрепа“: Ние сами си плащаме протеста

  • подкрепа-
  • димитър манолов
„Подкрепа“: Ние сами си плащаме протеста - 1
Снимка: БГНЕС

Ние сами си плащаме протеста. Не мога да разбера защо се появяват глупости от рода на това, че държавата издържа синдикатите, което е тотално невярно. Държавата издържа политическите партии, а синдикатите се издържат от членския си внос, както и от участие в международни програми и проекти. Това каза пред „Здравей, България“ по Нова телевизия вицепрезидентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

Според него поне 25 000 души ще дойдат на националния протест пред парламента

За думите на финансовия министър Дянков, че пари няма, Манолов само каза: "Пари има!". Синдикалистът беше категоричен, че не искат оставката на правителството, а на Дянков.

„Аз го открих като качества, той е човек, с когото може да се работи, ние много помогнахме в професионалното му развитие, но Тотю Младенов няма как да е нашият човек в правителството. Това, че е работил с нас понякога само ни скъсява пътя на общуването, но невинаги. Вижте на какво се пържи и той. Май в това правителство няма субординация и съществува възможността някой да се бърка в работата на другите", подчерта Манолов относно социалният министър Тотю Младенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА