Отидете към основна версия

1 209 3

МВР свиква извънредно заседание заради снега

  • мвр-
  • сняг-
  • снегопочистване

В МВР ще се проведе извънредно заседание, на което представители на институциите ще обсъждат обстановката в страната след падналите обилни снеговалежи, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Министър Цветан Цветанов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и директорът на Агенция „Пътна инфраструктура” Лазар Лазаров ще обсъдят информацията, събрана до момента за състоянието на цялата инфраструктура и водните ресурси.

В заседанието ще участват главният секретар на МВР гл.комисар Калин Георгиев, представители на ГД „Охранителна полиция”, ГД „ПБЗНС” и специалисти от Министерството на икономиката.

В рамките на срещата ще се набележат и допълнителни мерки, ако това е необходимо, с оглед създаване на безопасни условия за придвижване на хората през днешния ден, в който приключват отпуските.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Отвориха "Хемус" за коли и автобуси

    Движението по АМ „Хемус” е напълно възстановено за леки коли и микробуси, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Късно с ...
    08.01.2012
    1 482
    0
  • Снежен ад из страната

    Обилният снеговалеж създаде сериозни затруднение по пътищата в страната, а обърнал се ТИР блокира магистрала “Хемус” в посока София. Об ...
    07.01.2012
    16 624
    22